Popularitatea și succesul de care se bucură Andra Măruță nu au picat bine pentru cineva care a decis să-i facă o farsă. Cineva a creat o pagină falsă din numele artistei, prin care îndemna zilele trecute la distribuirea unei fotografii ce anunța că interpreta și-ar oferi mașina. Cântăreața a reacționat prompt.

Așa arăta așa-zisul concurs realizat de escrocii virtuali din numele Andrei. În anunț, se indică:

„Cu ocazia deschiderii noii mele pagini, am hotărât să fac un cadou fanilor: mașina mea, pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2014. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi Like paginii, să distribuiţi această postare şi să lăsaţi un comentariu cu «Partikip» (atenție trebuie scris cu k). Succes tuturor! Câştigătorul îl voi anunţa pe 1 August. Vă pup!”, au scris autorii, imitând parcă stilul vedetei.

La vederea acestui neadevăr, artista a reacționat cu un clip în care dezminte afirmațiile false:

„În ultima perioadă au apărut o mulțime de concursuri în numele meu. Echipa mea le raportează la Facebook, însă durează câteva zile până ele vor fi șterse. Aceste postări strâng, între timp, foarte multe share-uri și like-uri. Vă dau un exemplu. Pagina „Andra Official”, care are peste 60 de mii de share-uri. Nu-mi vine să cred așa ceva.

Eu n-aș face și n-aș scrie niciodată așa ceva. Peste 60 de mii de persoane au distribuit această postare și au lăsat comentariul „partikip”. Nu-mi vine să cred câți oameni au crezut în această postare falsă. Dar au mai fost și alte postări, care au depășit 100 de mii de share-uri.

Înregistrez acest mesaj ca să vă avertizez că aceste concursuri sunt false. Nu le fac eu, sunt oameni care profită de mine și de voi în același timp, ca să crească anumite pagini, să le vândă și să schimbe numele apoi sau să facă publicitate. Nu știu care este scopul, dar cert e că își bat joc de voi și de noi.

Toate concursurile făcute de mine sunt pe pagina mea oficială – Andra, cu bifă albastră.

Vă recomand, totuși, să vă întrebați: e credibil concursul?Ar da oamenii mii de mașini, tablete, telefoane și așa mai departe pentru un like, un share și un comentariu scris cu „K”? Gândiți-vă mai bine atunci când dați share sau like”, spune Andra, în clipul său de ieri.

Pagina oficială a artistei este apreciată, în rețea, de peste 3,2 milioane de fani din toată lumea, inclusiv din RM.

m

Foto:  captură video

Distribuie articolul: