Atunci când, la MMA 2016, a luat a doua oară consecutiv premiul pentru cea mai iubită artistă, Andra a promis că va continua să ajungă la inimile noastre cu noi piese. Astăzi a venit una dintre promisiuni: o piesă nou-nouță, lansată cu Fly Project.

E pentru prima oară când vedem o colaborare, cu ritmuri de disco, între Andra Măruță și trupa română Fly Project. Artiștii au ținut noutatea în secret și abia astăzi și-au anunțat fanii că pun la cale o surpriză.

„Am fost foarte încântată de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a plăcut piesa, îmi place să lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi și îi apreciez mult pentru talentul și ambiția lor. Sunt pusă pe treabă: după piesa „Butterfly”, abia aștept să lansez noul meu single”, spune Andra, despre featuringul care îl succede pe cel cu David Bisbal.

Andra și Fly Project s-au filmat și într-un videoclip pentru piesa „Butterfly”. Clipul a fost conceput după regia lui Alex Ceaușu și ascunde în sine o poveste de dragoste în stil american, cu pustiuri, palmieri, motociclete și rulote.

Actorii principali sunt actorul kenyan Edi Gathegi și partenera sa, Adriana Marinescu.

cats

Foto: captură video

Distribuie articolul: