Clipul, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat în cinci locaţii din București: într-o casă din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie şi, în final, la clubul Fabrica. Istoria clipului și primele declaraâii ale Andrei le vedeți mai jos.

Povestea clipului este văzută prin ochii iubitului şi surprinde momente dintr-o zi specială, ziua ei de naştere: Andra se trezeşte, se pregăteşte pentru o nouă zi, apoi primeşte cadou o maşină, la salonul de înfrumuseţare se întâlneşte cu două prietene, Adela Popescu şi Andreea Bănică, după care, la restaurant, este surprinsă cu tort şi şampanie, ca ziua să se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alături de prieteni.

 

“Mi-am dorit ca acest videoclip să fie mai personal, să fiu mai aproape de fani şi aceştia să vadă şi o altă parte a mea”, a explicat Andra. Printre vedetele care i-au fost alături la filmarea clipului se numără Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin şi Mihai de la Akcent, Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy şi Miky, fosta solistă de la K – pital.

 Andra

“Filmările au durat peste 16 ore, însă timpul a trecut foarte repede! În plus, petrecerea de la final, cu prietenii şi colegii mei, m-a făcut să nu mai simt deloc oboseală. Ne-am distrat de minune!”, a mai spus Andra. Deşi ziua Andrei este în august, artista s-a distrat pe cinste la filmări, ba chiar mulţi prieteni şi colegi de breaslă şi-au intrat foarte bine în rolurile din clip şi i-au urat şi cântat “La mulţi ani!”.

 Andra cu Pepe

Marius Moga nu a fost prezent fizic la filmări, însă i-a făcut o surpriză Andrei şi i-a fost alături la petrecere, prin live streaming. “Îl admir foarte tare pe Marius, este un compozitor şi un interpret foarte talentat”, a spus Andra. La prezentare Andra a purtat trei ţinute, marca Dana Budeanu, coafură artistei a fost realizată de Sorin Stratulat, iar de make up a fost responsabil Alexandru Abagiu.

Andra

Sursa: 1Music.ro

Foto: Facebook

Distribuie articolul: