Anda Adam este în căutarea modelului ideal al rochiei sale de mireasă. Interpreta a apelat chiar și la ajutorul fanilor săi, întrebându-i prin intermediul Facebook-ului, ce model i s-ar potrivi mai bine. Vezi imaginile de mai jos, poate îi dai și tu un sfat!

Anda Adam a început în forţă pregătirile pentru cel mai important eveniment din viața sa: nunta cu Andrei Sorin, care va avea loc în data de 7 iunie a acestui an.

Foto: Bella Sposa

Foto: Bella Sposa

Artista caută în prezent rochia de mireasă, astfel că probează mai multe modele din care va alege, în final, unul, ascultând inclusiv de sfatul mamei sale şi al prietenilor apropiaţi.

Foto: Bella Sposa

Foto: Bella Sposa

„Având în vedere că este un eveniment unic, cu totul special, aş opta pentru o rochie spectaculoasă cu o trenă lungă, care poate fi purtată doar pentru o astfel de ocazie,” a declarat vedeta.

Foto: Bella Sposa

Foto: Bella Sposa

„În plus, îmi doresc un model cu corset, fără mâneci sau bretele, îndeajuns de comod pentru a mă putea mişca în voie. Asta pentru că îmi doresc să dansez, să mă distrez la nunta mea. O rochie simplă, lungă şi cu puţină trenă am tot purtat de multe ori pe covorul roşu la diferite gale fastuoase. Tocmai de aceea, acum modelul va fi unul cu totul special”, a mai adăugat artista.

Foto: Arhivă personală/Facebook

Foto: Arhivă personală/Facebook

Pe Pagina sa de Facebook, interpreta și-a întrebat și fanii: „Greu de ales… Voi ce mă sfătuiți? Prințesă ori sirenă?” – postare la care comentariile au curs gârlă; opiniile au fost diferite, dar în mare parte, prietenii i-au sugerat să-și ia o rochie de tip – prințesă.

Distribuie articolul: