Se declară a fi o mamă fericită: are un copil perfect sănătos și reușește să ajungă la studio și concerte fără să aibă nevoie de bonă. Anda Adam a dat cărțile pe față la „Un show păcătos”, de la Antena 1. A vorbit despre cât de liniștită e micuța Evelin și despre botezul care va avea loc în mai puțin de o lună.

„Mă descurc foarte bine și uite că vin mă mai duc și la concerte, mai fac și câte un imn, și câte-un nou single. Noi ne descurcăm foarte bine și soțul meu mă sprijină foarte tare, iar atunci când trebuie să plec pentru 2-3 ore, soțul meu stă cu copilul. Bineînțeles: când vin eu acasă, pleacă el, ca să-și mai facă din treabă.

Când avem câte o situație deosebită, ne ajută bunica – mama soțului. Nu vă imaginați că ne-am luat 3 filipineze, iar noi am plecat că avem treabă. Noi stăm non-stop cu copilul. Eu stau foarte mult cu ea în timpul săptămânii.

Am încercat să alăptez, m-am străduit timp de o lună și nu am reușit, pentru că nu aveam suficientă hrană pentru Evelin, ea mâncând destul de mult. Este o mâncăcioasă, avem noroc să nu existe probleme din acest punct de vedere. Aveam lapte, dar o cantitate foarte mică, iar neontologul mi-a zis să renunț, pentru că amăgeam copilul, începea să plângă foarte tare.

Nu a avut colici deloc, jur, noi nu știm ce-s alea nopți albe. Doarme toată noaptea: se culcă la 22.00. Am avut noroc: e foarte liniștită. Poate pentru că ieșea la concerte până în luna a opta de sarcină.

Aș mai face un copil, l-aș face și mâine dacă aș putea, dar nu e recomandat. Da, sunt hotărâtă: mai stau puțin și vreau să mai fac un copil. Suntem foarte deciși să mai facem unul. Ne dorim foarte tare și un băiețel, dacă o să ne ajute și bunul Dumnezeu. Ar fi de vis, am avea o pereche frumoasă, dar până la urmă e cum vrea El.

Mama mea a plecat după ce am născut, iar acum va reveni pentru botezul care va fi pe 15 mai.

Nu pot să pun în fiecare zi poze cu cea mică, pagina mea virtuală de artist s-ar transforma într-o pagină de mame”, a spus Anda Adam, în cadrul emisiunii.

Foto: captură video

Distribuie articolul: