A început numărătoarea inversă pentru Anda Adam! Peste două săptămâni, în data de 7 iunie, cântăreaţa şi iubitul ei Sorin Andrei vor ajunge în faţa altarului. Pregătirile sunt în toi, iar solista a mai bifat astăzi unul dintre lucrurile care trebuie să fie gata până la ziua cea mare, informează click.ro.

Anda Adam este în febra pregătirilor de nuntă. A ales localul, a degustat meniul, ştie ce rochie va îmbrăca în ziua cea mare, dar şi ce costum va avea mirele. Duminică, artista a mai rezolvat o problemă care îi dădea bătăi de cap. A intrat în posesia mărturiilor pe care le-a comandat pentru invitaţii săi. Artista le va dărui celor 400 de nuntaşi pe care i-a chemat la eveniment câte un papion muzical. Nu a mai avut răbdare şi bucuroasă că le-a primit, cântăreaţa le-a arătat fanilor cum îşi va răsplăti invitaţii.

anda_adam_marturii

„Sute de papioane muzicale, mărturiile pentru invitaţii mei! Evident unul este pentru băieţelul meu Mercy! (numele căţelului artistei)”, a scris Anda Adam pe o reţea de socializare.

Anda Adam şi Sorin Andrei s-au cunoscut în urmă cu aprope un an, iar lucrurile au evoluat rapid între cei doi. După doar o lună de relaţie, tânărul a cerut-o de soţie pe artistă, care nu a mai stat pe gânduri şi a acceptat.

Citește și: Nunta Andei Adam bate la ușă! Vezi ce surpriză a pregătit celor 400 de invitați ai săi (Foto)