Cântăreața română Anda Adam și-a unit, în sfârșit, destinul cu Sorin Andrei. Interpreta a mers în fața altarului împreună cu Sorin Andrei. Mirii au avut alături, precum și se aștepta, o grămadă de prieteni. Cum arăta vedeta îmbrăcată în rochie albă de mireasă, vedeți în fotografiile de mai jos, care au luat cu asalt rețelele de socializare.

Nunta Andei Adam a avut loc ieri, cu toate acestea, vedeta se lăuda chiar sâmbătă seară cu aranjamentul floral pe care îl pregătise pentru eveniment.  „Sute de flori pentru cel mai special eveniment din viața mea, care va avea loc mâine!”, spunea Anda, despre evenimentul care avea ă aibă loc duminică.” Vedeta a ales în special hortensii și trandafiri, toate florile fiind albe.

Ziua de ieri a trecut cu multe emoții pozitive pentru Anda și Sorin. Mirii au avut alături o mulțime de prieteni care au venit să-i admire și să se bucure pentru realizarea lor. Înainte de slujba religioasă la biserica din Snagov, mirii au participat la cununia civilă.

Înainte de altar, mireasa s-a aflat în compania domnișoarelor de onoare. Îmbrăcate la fel, prietenele mireselor au trădat, pe internet, felul în care arăta în rochie albă Anda Adam. Vedeta a ales, pentru cea mai importantă zi din viața ei, o rochie albă, de tip prințesă, cu voal și trenă lungă. Nu și-a dorit o coafură sofisticată. Este amatoare de cocuri, de aceea ș-a făcut coc și în ziua nunții, completând aranjamentul cu o diademă.

După ce au mers în fața altarului, tinerii miri au organizat o petrecere cu cei mai apropiați oameni. Cuplul Măruță  fost alături de miri, ieri. Aflată în ultima lună de sarcină, Andra a pozat alături de mireasă și a publicat fotografia pe internet.

„Casă de piatră, Anda & Sorin! Să aveți o viață frumoasă împreună!”, spune, la rându-i Cătălin.

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: