Într-o atmosferă familială, acasă, prinsă cu cei de-ai casei, Anca Ulmanu a fost surprinsă de iubitul ei cu un buchet imens de trandafiri și inelul de logodnă – mai frumos ca niciodată. Asta după ce a tachinat-o nițel, i-a schimbat planurile și a indispus-o – numai bine ca să reușească să o surprindă până la lacrimi. Întreaga poveste am aflat-o de la viitoarea mireasa, pentru o poveste marca #Cummacerut.

Socoteala de dimineață

„Am planificat ca duminică să venim la familia mea în vizită. Nimic nu era bătut în cuie însă. De dimineață, el s-a trezit și a zis că merge în oraș că are câte ceva de făcut. Ne ciondănisem de dimineața și el a mers pe acest scenariu toată ziua, m-a lăsat enervată și s-a dus în oraș să rezolve întrebările. Evident că eu toată ziua bosumflată, nici nu am prea vorbit cu el. Nu îmi zicea nimic, iar eu făceam criză de nervi deja. Mă jucam cu nepoțelul meu prin casă și văd că el mă sună. Eu nu răspund din prima, că doar eram bosumflată… Într-un final răspund și Mihai îmi spune să mă aranjez că poate mergem undeva în oraș să stăm. Evident că m-am înviorat, m-am machiat puțin și îl așteptam”, ne povestește Anca.

În așteptarea prințului

„Trec 20 de minute, apoi 30, apoi 40, ajunge ora … el nu-i. Eu – supărată și mai tare. Peste ceva vreme îl văd pe geam că vine. Evident că, fiind supărată, nu am vorbit cu el. L-am luat în brațe pe nepoțelul meu și nici nu mă uitam la el, așteptam să zică ceva. Vede că nu-i dau atenție și iese din nou afară fără sa zică nimic. Eu plină de nervi zic: „Lasă ca vine el în casa și să vezi ce scandal îi fac. Face ce vrea, nu zice nimic. Pregăteam deja replici pentru scandal, încât și sora mea râdea de mine. Îl aud că intră în casă și eu îi dau copilul din brațe surorii mele și să încep „concertul”, ne mai povestește Anca Ulmanu, tânăra care a devenit celebră pentru recitalurile ei deosebite care au cucerit mii de internauți.

VEZI și: O tânără din Capitală atrage sute de mii de vizualizări cu felul emoționant de a recita poezii (VIDEO)

Ambii cu emoții deosebite

„Când mă întorc 😭 el cu un buchet mare mare de flori (lungi cât mine) roșu pe față 😭, începe sa vorbească ceva. Mi s-au înmuiat picioarele și, plină de emoții, mă rugam să nu plâng, ca eram machiată și tare îmi mai părea rău❤️. Deci, m-a cerut de soție. Și când am zis DA (dar nu am răspuns deodată, l-am întrebat ce răspund fetele de obicei 😂, măcar așa, să mă răzbun pe nervii mei de toată ziua… am răspuns „da, da da”. Avea și el emoții enorme, și le aveam și eu.  Abia acum mă gândesc: complicii au fost sora mea și cumnatul. Mă tot întreba ce inel îți place. Analizam diferite modele, mărimea etc”, își amintește acum tânăra.

Întrebată despre nuntă, Anca ne-a declarat sinceră: „Nu am plănuit să mă căsătoresc anul acesta. În general următorii doi ani nu mă gândeam la asta, deja nu mai aveam asta în plan, dar iată că Dumnezeu a decis altfel”, ne-a mai povestit internauta.

Cât despre cerere, Anca ne-a mai spus, în final: „Întotdeauna mă gândeam că atunci când va veni ziua „cerutului”, eu numaidecât trebuie să știu. Ca să fiu pregătită și… „să ies frumos în poze”. Și chiar îi spuneam lui Mihai, să nu îi trăsnească prin cap și să nu mă anunțe și iaca poftim 😂  Fix așa și a făcut. Eu sunt fericită că totul a fost anume așa și nu altfel. A fost sincer, fără cuvinte învățate, fără falsitate, fără emoții pentru „cadru”. ❤️❤️ Eu încă nu realizez că deja toată viața ne aparținem. E ceva tare straniu, e inexplicabil, dar atât de frumos. Și, da, până la urmă chiar am plâns noaptea. Dacă ziua am tot ținut, noaptea nu mi-a reușit”, ne-a mai spus Anca în final.

Amintim că la finalul anului 2019, Anca Ulmanu, în colaborare cu naistul Victor Moraru, au realizat un clip liric foarte emoționant și rupt parcă din poveștile de viață. Muzica îi aparține naistului, iar lectura Ancăi. Urmăriți-l și aici, pe finalul acestei povești frumoase a tinerei noastre eroine, atât de pasionată de cuvinte frumoase, cu rimă sau fără.