Anatolia sau Anatolica, astfel a fost dezmierdat prezentatorul TV Anatol Melnic, care, în dimineața acestei zile a încercat pe propria piele postura de prezentatoare a rubricii Horoscop în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Ce sfaturi le-a dat Anatolia fetelor care vor să devină prezentatoare de Horoscop, aflați mai jos.

Prezentatorul Tv și-a pus rochie, o bentiță asortată și chiar și mărgele pentru a corespunde întru totul rolului în care a intrat. Acesta a citit ironic și cochet prezicerile astrale pentru toate cele 12 zodii, iar la final, nu a ezitat să ofere fetelor care vor să devină prezentatoare ceva sfaturi utile.

„M-am descurcat bine pentru că m-am antrenat și am luat și niște lecții deschise de la dna Tamara”, a dezvăluit Anatol(IA) pentru început.

Anatol Melnic„Încercați să aveți un 90-60-90, așa ca mine”, a mai adăugat prezentatorul, arătând sugestiv către burta sa, un pic ieșită din acest standard.

„Negociați să lucrați de la maternitate dacă sunteți gravidă, iar apoi chiar de acasă, după ce alăptați”, a răspuns prezentatoarea întrebării colegilor săi de program.

„Totul e să fiți sincere când citiți horoscopul!”, a încheiat Melnic.

Întrebat dacă ar vrea să schimbe ceva în exteriorul său, Anatol Melnic, deghizat în domnișoară, a spus: „Vreau mai multă proporționalitate, așa că aș adăuga ceva la fese”.

Foto: Captură video

Distribuie articolul: