Sărbătorile de iarnă nu au trecut fără surprize pentru familia lui Anatol și a Tatianei Melnic. Pe lângă faptul că fiica lor, Kamelia, a împodobit bradul în premieră, părinții s-au deghizat în Moș Crăciun și Crăciuniță pentru ca magia sărbătorilor de iarnă să fie simțită de copil și mai intens. Iată ce daruri a găsit sub brad Kamelia Melnic.

În mare secret, mămica Tatiana Melnic ne-a spus că sărbătorile de iarnă au magice pentru ei în acest an, mai cu seamă că micuța Kamelia este tot mai mult implicată în decorarea bradului, în povestea cu Moș Crăciun și se bucură copilărește pentru fiecare mică atenție primită din partea celor dragi.

melnic 3

melnic 2

melnic 1„Moș Crăciun a venit la Kamelia cu multe: rochițe, poșete, păpuși, dulciuri… ea a rămas încântată de toate și de fiecare în parte. pentru mine și Anatol, sărbătorile au fost un motiv să ne putem bucura de cateva zile libere, petrecute exclusiv împreună. Kamelia a îmbodobit bradul pentru prima dată, iar noi am lăsat-o să îl decoreze așa cum și-l dorea dânsa”, ne-a povestit Tatiana.

Cel mai mult în această perioadă, fetele din familia Melnic s-au bucurat de Moș Crăciunul lor – Anatol Melnic, care le-a putut acorda zile întregi pentru distracții și activități interesante de familie.

„Am sărbătorit Crăciunul în familie, iar Revelionul alături de prieteni și câțiva cumetri. A fost bine în primul rând pentru că am reușit cât de cât să ne mai odihnim și să ne bucurăm unii de alții. Zic aceasta pentru că din cauza programului încărcat al lui Anatol, uneori abia dacă reușeam să ne mai vedem toți 3, nu tocmai să mai avem și timp petrecut în activități comune, așa că a fost mai mult decât bine pentru noi – am avut cel mai așteptat și iubit Moș Crăciun, pe tati Anatol”, ne-a mai povestit Tatiana Melnic.

melnic 6Întrebată ce și-ar dori pentru familia sa în 2016, Tatiana a recunoscut că are așteptări foarte mari de la anul care vine, în special legate de un cămin al familiei, al lor.

„Pentru 2016 îmi doresc linişte, dragoste şi idei frumoase, aşa cum probabil visează orice om. Vreau mult să fie an norocos, mai ales în plan profesional și personal. De fiecare dată, soarta mi-a dovedit că știe mai bine decât mine ce trebuie să fac (să facă?), dăruindu-mi altceva – mai mult, mai bine, mai frumos decât aș fi putut eu să îmi doresc, să planific, să visez sau să mă gândesc vreodată. Cel mai mult cred că îmi doresc să ne vedem în sfârșit la casa noastră, toate eforturile noastre vor fi canalizate în acest sens”, ne-a mai mărturisit Tatiana.

Foto: Nyckolas Nyk