Vor întoarce lucrurile pe dos - asta promit Gabi Marcu, Anatol Melnic și trei băieţi de la Comedy Zebra Show care ne vor aduce săptămânal primul serial TV produs în Moldova. Băieții s-au jucat cu sensurile și pronunția cuvintelor, astfel că emisiunea-serial „Tăt 3,14 dos” se va difuza săptămânal la Jurnal TV.

Echipa de umoriști și jurnaliști, ghidaţi îndeaproape de producătorul Victor Gândea şi regizorul Vitalie Drucec, sunt cei care pun pe roate serialul „Tăt pi dos”. Emisiunea va fi de tip serial, în care actorii principali vor lua la puricat ştirile din presa autohtonă şi nu numai. Primul episod va fi difuzat în această vineri, la ora 22:00.

Fiecare actor a reușit cât se poate de bine să se transpună în rolul său în acest nou proiect. În fiecare episod al serialului va apărea câte un personaj nou. Detalii despre noul proiect marca Jurnal TV aflaţi în cele ce urmează.

„Voi fi golgheterul acestei emisiuni, omul care atacă, cel care îi cheamă pe toți în cușcă, iar restul echipei va încerca să îi scoată. Voi ataca pe toți, cine vrea să se pună cu mine să vină încoa’… ]i mănânc pe toți”, a spus râzând Anatol Melnic.

„Suntem câțiva bărbați adevărați și fiecare își are rolul său – să îi rabde pe ceilalți. La fiecare ediție vom avea câte un invitat nou, personalități publice pe care le cunoașteți, dar într-un rol diferit, adică pi dos”, a spus Gabi Marcu. 

Vezi și: VIDEO. Ediție specială „Dosarul Presei” cu trupa de umor „Zebra Show”

Video: JurnalTV