După ani buni de burlăcie, celebrul actor și regizor de film Anatol Durbală se căsătorește astăzi. Aleasa inimii este o fostă discipolă de a sa, actualmente colegă de breaslă atât pe scena teatrului, cât și la televiziune - Olesea Sveclă.

„Am văzut-o pentru prima dată pe Olesea cu mult timp înainte de facultate. Nici prin cap să îmi treacă acest gând. După care, mai în glumă, mai în serios, după ce Olesea a absolvit facultatea a început totul să prindă contur. Fiind profesorul ei în facultate, chiar nu era nimic, ba din contra – foc și pară! ”, povestește celebrul actor Anatol Durbală, la emisiunea matinală de la Jurnal TV, moderată inclusiv de viitoarea sa soție.

durbala si svecla

„Ne știm de fapt din facultate, apoi a urmat o perioadă când mai făceam spectacole, mai discutam și, fiind din același domeniu, lucrurile s-au așezat cumva rapid. În facultate el era pe departe profesorul meu preferat”, a declarat Olesea.

durbala si olesea

Cuplul a povestit că inițial porniseră de la ideea că nu își doresc o nuntă, ca organizarea acesteia să le fure de fapt mult timp și nervi. „Am ajuns la ideea că facem totuși un soi de nuntă. Nu pot să înțeleg cum pentru cineva nunta poate fi plăcere – când de fapt e așa un stres. E un spectacol mare o nuntă”, au declarat însurățeii, care astăzi vor merge la starea civilă și vor organiza petrecerea la un restaurant din capitală.

Mireasa a confirmat că și după nuntă ea va fi Olesea Sveclă, nu își va lua numele soțului, precum se obișnuiește de obicei. Anatol Durbală este un actor cu renume al Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, dar și al altor teatre de la noi. Unul dintre prezentatorii emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV, Durbală este și regizor de film.

Olesea Sveclă este și ea actriță la național, iar de câteva luni este coprezentatoarea emisiunii „Deșteptarea de Weekend” la același post de televiziune.

Echipa EA.md le ureză Casă de Piatră și multă fericire!

Foto: Arhivă personală

Distribuie articolul: