Anatol Durbală – actorul și prezentatorul tv din Moldova, a fost calificat de ziarul britanic ”The Guardian”, drept unul dintre cei mai buni actori de standup, aflându-se în creștere pe aceste tărâmuri. Într-unul din articolele din 2 noiembrie ale ziarului ”The Guardin” din Marea Britanie, apare numele lui Anatol Durbală, acesta fiind calificat ca unul dintre cei mai buni actori de standup, din lume. Aceeași publicație menționează  filmul ”Tenis cu Moldovenii” (Playing The Moldovans At Tennis), în deosebi rolul lui Anatol Durbală, care potrivit lor a fost cel care a redat valoare acestui film.

”The Guardian” scrie că ”acasă la Chișinău, Anatol Durbală vedeta emisiunii ”Ora de Ras”, un fel de ”Moldovan Saturday Night Life””. Totodată menționând că filmul ”Tenis cu Moldovenii” ar trebui să-i aducă un plus de faimă și recunoștință internațională.

”The Guardian” vorbește despre Moldova ca despre o țară mică și săracă, cunoscută doar pentru ”Cortina de Fier” și despre care se mai aude atunci, când echipa ei națională este zdrobită de cea a Angliei.

Ținem să menționăm că Anatol Durbală este absolventul Școlii Studio ”V. Nemirovici – Dancenko”, pe lângă Teatrul ”MHAT A. P. Cehov” din Moscova. Actorul e născut pe 24 mai 1970.

Mai jos puteți urmări câteva secvențe din filmul ”Tenis cu Moldovenii”

 

Distribuie articolul: