Deja de aproape 2 luni fericirea actorilor Olesea Sveclă și Anatol Durbală poartă prenumele „Cassandra”. Fetița le-a schimbat viața în totalitate și i-a învățat pe cei doi părinți lucruri pe care nici măcar nu și le închipuiau anterior. Ieri, în cadrul emisiunii „Acasă Devreme”, cei Olesea și Anatol și-au împărtășit trăirile și noutățile!

Olesea Sveclă a dezvăluit, în interviul pentru „Acasă Devreme”, că „fetița îi seamănă lui Durbală”:

Pot să zic că am parte de un soț tare grijuliu, care poate să stea cu fetița chiar și la ora 4 dimineața, dacă sunt obosită. Poate sta două ore cu ea, ca să dorm.

Îi mulțumesc mult mamei mele. Dacă nu ar fi fost ea, eu nu făceam nimic. Anatol zice că noi avem grijă de fată, iar mama are grijă de noi.”

durbala 2

Anatol Durbală spune că odată cu venirea pe lume a fiicei, în viața soților a apărut sensul vieții:

„Ne-a apărut un scop și un sens comun. Ne justifică existența altfel. Atunci când nu prea vezi rostul a tot ce faci, te gândești că există un copil și e bine. Deja avem un sens!

Cel mai tare, ce-mi place, este cum se apropie Cassandra de sânul mamei. Am și o metaforă pentru asta: cum se unește racheta cu stația cosmică: încet, încet, apoi se întâmplă!! Nu refuză o picătură. Nu există așa ceva, ca ea să nu vrea să mănânce. 

E bine ca, odată cu apariția unui copil, să ai deja rezolvate problemele de ordin personal în cuplu. E un lucru greu, dar nouă deocamdată ne reușește. Noi nu prea avem talent la a ne certa cu unul cu altul. Ne certăm doar așa, ca exercițiu.

Cassandra seamănă cu mine, că-i frumoasă. Și urechile sunt ale mele.”

awd

Foto: captură video

Sursa: Acasă Devreme