Pe pagina oficială a actriței a apărut un mesaj de felicitare. Și chiar dacă a fost publicată o fotografie din arhivă, fanii s-au bucurat să vadă măcar un semn din partea Anastasiei. Cel mai probabil mesajul a fost publicat de către cineva din familie. 

View this post on Instagram

Наступает Новый год, и сегодня от Анастасии и всей семьи мы хотим пожелать вам добра, ЗДОРОВЬЯ и благополучия! Пусть следующий год станет счастливым, пусть он исполнит ваши самые главные желания! Всем вам Настя передаёт огромный привет и благодарит за поддержку, за ваши молитвы и то душевное тепло, которое вы дарите. Всего самого лучшего вам и вашим близким! Большое спасибо всем! ❤️

A post shared by Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk) on

„Vine anul nou și astăzi, din partea Anastasiei și din partea întregii familii, vrem să vă urăm numai bine, sănătate și prosperitate. Fie ca anul care vine să vă aducă fericire și să vă împlinească cele mai aprige dorințe. Nastea vă trimite salutări și vă mulțumește pentru susținere, pentru rugăciuni și pentru căldura sufletească pe care i-o transmiteți. Toate cele bune vouă tuturor și familiilor voastre. Vă mulțumim mult”, a fost mesajul transmis pe Instagram.

Citește și: Soțul Anastasiei Zavorotnyuk, emoționat de colegi! Aceștia i-au adus fiica, de doar un an, pe gheață (Foto)

Distribuie articolul: