Anastasia Zavorotniuk nu ascunde faptul că a reușit să-și achiziționeze locuința la care a visat dintotdeauna. Vedeta a oferit, pentru Hello Magazine, un interviu în care a vorbit despre casa de lux pe care o are în posesie. Cum arată interiorul acesteia, vedeți mai jos.

Anastazia a oferit accesul reporterilor în locuința sa, iar fotografiile trădează un interior de vis. Vedeta de 44 de ani locuiește în această casă împreună cu întreaga familie, iar actualul ei soț, Peter Tchernyshev, nici măcar nu știa de noua achiziție:

„A fost dragoste la prima vedere. Am înțeles din start că această casă este făcută pentru noi. Am perfectat extrem de rapid toate actele, păstrând totul în secret chiar și de Peter. Am vrut să le fac o surpriză nemaipomenită.

Peste ceva timp, i-am propus soțului meu să mergem și să vedem ce ne propun agenții imobiliari. Știam că îi place acea casă cu linii sobre, spațiul și panorama de peste geam. A rămas frapat și nu înceta să se întrebe despre cât poate costa o asemenea casă și cum poate fi cumpărtă.

I-am zis atunci: felicitări, aceasta este casa noastră, dragule! A crezut inițial că este o glumă, dar când a văzut că nu glumesc, mi-a mărturisit că nu mă cunoaște deloc. E minunat să ști că după 7 ani de trai conjugal, există încă atâtea taine în persoana iubită”, spune Zavotorniuk.

Foto: ru.hellomagazine

Distribuie articolul: