Inițial, s-a supărat atunci când paparazzii au fotografiat casa în care avea să se mute, mai ales că a fost făcut public și prețul estimat pentru o astfel de locuință. Cu toate acestea, balerina rusă Anastasia Volochkova este mândră deja de achiziția făcută și, se pare, a terminat procesul de finisare a pereților castelului. Cum arată casa în care s-a mutat chiar zilele trecute, aflați mai jos.

„Mi-am câștigat de una singură banii pentru casă. Timp de 10 ani, mă mutam cu traiul dintr-un colț într-altul, iar acum, îmi este plăcut să recunosc că mi-am cumpărat de una singură această casă frumoasă și încăpătoare pentru mine și fiica mea, Ariadna. N-am mai așteptat ca fostul soț să-mi întoarcă datoria. Am muncit mult și mi-am îndeplinit visul. Apropo, mi-am securizat foarte bine noua locuință”, spunea artista, într-un interviu recent.

foto: super.ru

Noul castel al Anastasiei se află la 13 kilometri distanță de Moscova, iar suprafața acestuia este de tocmai 850 de metri pătrați. Imensa locuință este dotată cu două buduare, trei dormitoare, trei garderobe, o sufragerie foarte largă, o sală cu șemineu, o bucătărie, două garajuri și o odaie specială pentru biliard.

foto: Instagram

foto: Instagram

Potrivit Super.ru, balerina a devenit stăpâna acestei locuințe situate într-un cartier de lux, încă din luna octombrie a anului 2014, iar prețul casei, potrivit estimărilor, este de peste 3 milioane de dolari. Casa este situată într-un cartier dotat cu pază și supraveghere video atât pe interior, cât și la exterior.

foto: Instagram

foto: Instagram

Ar fi fost ireal ca Anastasia să se descurce de una singură cu toate operațiile de finisare, așa că a recunoscut, pe contul său de Instagram, că au ajuat-o mulți profesioniști.

foto: Instagram

foto: Instagram

Locuința este dotată cu tocmai 36 de uși, care îi plac la nebunie artistei pentru faptul că sunt diferite.

foto: Instagram

foto: Instagram

Imaginați-vă în cât timp ar face curățenie Anastasia într-o astfel de locuință, de atâtea sute de metri pătrați! Balerina rusă evident că beneficiză și de serviciile unei firme locale de cleaning, angajații căreia o vizitează deja cu regularitate.

foto: Instagram

foto: Instagram

Pentru că s-a mutat deja în casă nouă, vedeta așteaptă musafiri, iar presa rusă scrie că Anastasia a primit deja un dar de valoare din partea fostului său iubit, Nikolai Baskov. Este vorba despre un pian care costă o avere.

foto: Instagram

foto: Instagram

Aceste picturi murale sunt realizate pe pereții dintr-una din sălile de baie și din salon.

foto: Instagram

foto: Instagram

Distribuie articolul: