După un an plin de escapade amoroase și călătorii prin lume, balerina rusă Anastasia Volochkova s-a stabilit într-o locuință nouă, pentru care a economisit bani de mai bine de un deceniu. În plus, deja de câteva luni, Volochkova nu-l mai are alături pe omul de afaceri Bahtiar Salimov, de care s-a despărțit din cauza distanței. Vedeta a dezvăluit, însă, că inima sa este din nou ocupată de „un bărbat foarte interesant”. Mai multe detalii despre acesta aflați mai jos.

Reporterii Starhit au întrebat-o pe balerina rusă despre cum a reușit, în doar un an și jumătate, să se despartă de 3 ori de omul rus de afaceri Bahtiar Salimov. „Nu voi mai resuscita această relație. Distanța fizică dintre noi nu s-a micșorat, iar acest bărbat nu a făcut nimic ca să rezolve problema. Acel un an și jumătate m-a stors de emoții și m-a deposedat de energie. Pentru că iubirea mea a fost sinceră și puternică, această pauză nu se va umple prea ușor. Recunosc că ne mai scriem mesaje și în prezent”, a mărturisit balerina rusă.

Anastasia Volochkova a dezvăluit, în interviul pentru sursa citată, că s-a îndrăgostit de un bărbat cu identitatea ascunsă, chiar dacă ultimul iubit din viața ei nu se lasă uitat atât de ușor. Aceasta a declarat:

„Nu sunt lipsită de atenții din partea bărbaților. În acest an, de Valentine’s Day, am reușit să cunosc un bărbat foarte interesant. A fost alături de mine după trauma de pe scenă, dar și după un incident cu mașina mea. Nu sunt omul care să se îndrăgostească până peste urechi de cineva și să-și piardă rațiunea. Știu să savurez fiecare mic detaliu al îndrăgostiților: cinele la restaurant, filmele, hipismul, posibilitatea de a transmite mesaje de dragoste sau pur și simplu discuțiile despre fiecare zi care a trecut. Starea de îndrăgostire mi-a învăluit inima din nou! Nu învingeam fricile, dacă nu aveam un nou bărbat lângă mine. Nu pot decât să le doresc și altor femei astfel de stări emoționale. Sper că timpul le va așeza pe toate la locul lor. Sunt sigură că într-o bună zi îl voi întâlni pe bărbatul care îmi este sortit de la Dumnezeu. Acel om nu va fi oprit niciodată de bârfe, intrigi și provocări.”

foto: pixgood.com

foto: pixgood.com

În ceea ce privește banii strânși pentru cumpărarea unei noi locuințe într-una din suburbiile Moscovei, Anastasia a declarat:

„Mi-am câștigat de una singură banii pentru casă. Timp de 10 ani, mă mutam cu traiul dintr-un colț într-altul, iar acum, îmi este plăcut să recunosc că mi-am cumpărat de una singură această casă frumoasă și încăpătoare pentru mine și fiica mea, Ariadna. N-am mai așteptat ca fostul soț să-mi întoarcă datoria. Am muncit mult și mi-am îndeplinit visul. Apropo, mi-am securizat foarte bine noua locuință. Pe lângă faptul că zona este dotată cu pază, casa mea are camere video de supraveghere atât în interior, cât și în afară.