Miercuri, 24 octombrie, la Tucano Coffee, colega noastră Anastasia Popescu, a debutat ca poetă, prin lansarea unei culegeri de versuri, cu titlul ”Eu încă mă caut”. Invitați speciali ai serii a fost Elena Carafizi și Andrei Oncea, care au încins atmosfera prin muzica lor.

În după amiaza zilei de ieri, colega noastră Anastasia Popescu, și-a lansat prima culegere de versuri ”Eu încă mă caut”. Evenimentul a avut loc la Tucano Cofee, atmosfera fiind plină de miros de cafea, muzică și poezie. La eveniment au fost prezenți editorul cărții – Virgil Șerbu (Alba Iulia, România) și autoarea care a scris prefața cărții – Oxana Munteanu (Chișinău).

Anastasia Popescu a declarat că a fost extrem de emoționată, acesta fiind un eveniment foarte important pentru ea, dar oaspeții și oamenii dragi i-au fost alături și au încurajat-o. Tânăra poetă a spus că datorează lansarea acestei cărți, oamenilor apropiați, care au susținut-o și au crezut în ea. 

Invitata specială a evenimentului a fost tânăra interpretă Elena Carafizi, acompaniată la chitară de Andrei Oncea. Cei doi tineri muzicieni, au încins atmosfera și i-a făcut pe invitați să cânte alături de ei. 

Printre oaspeți au fost prezenți: Rita Uralovschi – prezentatoare tv, Margareta Răducanu – producătoare tv, Irina Remesh – interpretă. De asemenea, la lansare au luat parte invitați veniți tocmai din Grecia. 

Evenimentul s-a încheiat cu semnarea cărților, de către autoare, pentru oaspeții prezenți.

Parteneri: PentruEa.md; Tucano Cofee; Cristina Evtodii; Citesc, deci sunt sexy. 

Distribuie articolul: