Anastasia Lazariuc, îndrăgita interpretă de muzică ușoară de la noi, stabilită peste Prut, revine acasă cu un concert și cu multe surprize pentru admiratorii câtecului său. Despre acestea, dar și despre detaliile și diferențele dintre showbiz-ul autohton și cel din România, artista a vorbit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Deșteptarea” de la Jurnal TV.

„Nu se poate să nu fiu romantică”, declară chiar în debutul interviului Anastasia Lazariuc, mărturisind că îi place foarte mult primăvara și faptul că sunt deja o mulțime de flori. Poate anume pentru aceste motive a ales chiar primăvara ca să revină la Chișinău cu un concert extraordinar la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Anastasia Lazariuc va fi acompaniată în concert de Angry Band, muzicieni despre care declară: „Sunt muzicanți minunați, ne-am împrietenit deja. Poate îi iau cu mine și facem colaborari frumoase și mai departe”.

„Ideea acestui spectacol a venit de la Valentina Luchian, cea care a făcut selecția pieselor din albumele ce le voi lansa. Deci voi lansa două albume cu cele mai frumose piese, cântece vechi ale compozitorilor și scriitorilor care, unii deja nu mai sunt în viață, dar care mi-au încredințat mie melodiile. Pe lângă acestea vom lansa și un mic jurnal cu date biografice despre mine si cu poze inedite, în ipostaze inedite: din copilărie și până în prezent”, a mai adăugat Anastasia Lazariuc.

Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc a împărtășit și câteva detalii despre modul sănătos de viață pe care îl duce: „Nu mai consum deloc maioneză, pentru că este foarte periculoasă la vârsta mea. În tinerețe consumam absolut orice, pentru că nu se lipește, acum sunt mult mai atentă la ce mănânc: ulei, verdețuri, salate, pentru că se prepară repede, sunt ușoare și foarte savuroase”, mai spune artista. 

Concert Lazariuc

Distribuie articolul: