Modelul s-a plictisit de nuanța de păr pe care o purta de ceva vreme așa că a decis, în ajun de sărbători, să-și facă o schimbare de look. Dacă la început nu a fost prea încântată, ulterior aceasta și-a schimbat părerea. 

Demult nu am văzut-o blondă pe Anastasia Fotachi. În ultimul an, modelul a optat pentru colorare tip balayage și ombre, având șuvițele în nuanța mierii și uneori a scorțișoarei, ajungând șatenă la un moment dat, iar acum a încercat o tehnică nouă de vopsire.

Mai exact, tânăra s-a reîntors la părul blond pe toată lungimea lui, acesta fiind vopsit în tehnica babylights sau „iepurași de soare”. Aceasta presupune decolorarea șuvițelor individuale, situate mai aproape atât de vârfuri, cât și de zona feței, astfel se creează o iluzie a părului ars la soare, ceea ce-i conferă un look natural.

Se pare că imediat după procedură, Anastasia nu a fost întocmai mulțumită, cel mai probabil din cauza neobișnuinței, dar ulterior, după ce a fost copleșită cu complimente, aceasta și-a schimbat părerea.

View this post on Instagram

Ещё одна красотка готова к новогодним праздникам🤩🥰 @anastasia_fotachi 😉 рельефное окрашивание а точнее #babylights и конечно мой любимый продукт @dr.sorbie_moldova бережное окрашивание только с ним👌 ➡️👌 #matrix #syncolor #airtouch #newtechniques #hairstylebyelenavladu #hairday #hairmake #hairroom #hairbyme #hairstyling #balayage #balayagehair #balayageexperts #balayagehighlights #balayagesombre #balayagesecrets #hairdressermagic #hairdesign #estiloyforma#olaplex#tophairstyle #tophairstylist#drsorbie#парикмахер#обучениепарикмахера#косметикаизизраиля#drsorbiemd

A post shared by Elena Vladu✨ (@ellenavladu) on

Voi ce tehnică de colorare preferați și pentru ce culori optați?

Sursa: Instagram

Vezi și: Nu știi ce coafură să-ți faci de Revelion? Câteva idei care o să te inspire (Foto)