A pierdut numărul colierelor pe care le face deja de ani buni, iar acasă, în garderoba sa, nu mai are niciunul – toate le dăruie, vinde sau împrumută. Ana Popova recunoaște că a început să facă bijuterii când nu mai găsea pe piață ceea ce îi place, la fel precum și pijamale – acestea s-au născut din dorința de a îmbrăca calitatea și confortul pe care nu le găsea pe piața noastră. Acum Ana are 2 joburi, nu-nu – 3, chiar ea a recunoscut!

„Diminețile mele încep cu gândul cum să mă organizez mai bine, întâi pe cel mic, apoi pe mine, iar în pauzele duci pe care el mi le oferă încerc să reușesc cu jobul. O zi reușită înseamnă să reușesc și la serviciu, dar și cu treburile de casă. Odată cu rolul de mămică a venit practic al treilea job, dar care a devenit prioritatea principală.

Când eram mai mică i-am promis tatălui că numele lui o să i-l fac vestit, iar mamei i-am promis că îi voi cumpăra ceva foarte frumos. Am făcut renumit numele tatălui, însă el niciodată încă nu mi-a declarat că este mândru, deși știu că este așa.

Pijamaua este cea mai frumoasă bijuterie pe care o porți acasă și bijuteria este cea mai comodă pijama pe care o porți în lume.

Pijamaua perfectă este cea în care tu te simți femeie, confortabil, tu însăți. Pijamalele, precum și bijuteria, au fost întotdeauna pasiunea: mereu mi-a plăcut să arăt bine acasă, să dorm în ceva confortabil. Bijuterii acasă nu am, adică ale mele. Cele pe care le-am avut în colecția mea fie au fost date, împrumutate… nu mai am niciuna. Iubesc colierele foarte mult. Nu există o bijuterie care aș vrea să fie ultima, deoarece cu fiecare colecție mă îndrăgostesc de alt și de alt model.

Principiile pe care mă bazez în activitate sunt: dezvoltare, corectitudine și atenție la detalii. Atunci când aleg o persoană în echipă atrag atenția în primul rând cum este omul, nu la abilitățile lui nepărat – aceste se deprind, se învață, dar la cum este ca om și ce îmi va putea transmite, lucrând alături de mine. dacă aș avea un milion de euro sau dolari cred că i-aș dona. Noi mereu ne-am propus să transmitem valoarea frumosului în lume, ori creând ceva manual, omul va purta automat și energia creatorului odată cu ceea ce poartă de la noi.”

Foto: Ana Popova

 

Distribuie articolul: