Campania caritabilă #FightForEllene, de susținere a colegei noastre - fotografa Elena Mocrii, continuă cu ajutorul altor două femei minunate. Este vorba despre jurnalisa Ana Popenco și Stela Moldovanu - directoarea Art-salonului „molDeco”, care și-au unit eforturile pentru a lansa vânzarea unei serii de fotografii. Banii adunați vor merge spre tratamentul Elenei, care se tratează de leucemia.

Deși se află în Washington D.C., Ana a selectat o serie de fotografii din colecția sa – „Love Words”, care vor fi printate/înrămate în creații frumoase „molDeco” și oferite spre vânzare tuturor doritorilor, contra unui preț simbolic.

„Dragi prieteni! Astăzi, fotografa Elena Mocrii are nevoie de ajutor. Împreună cu Stela Moldovanu de la salonul molDeco, pornim o nouă colaborare în susținerea Elenei.

Vă prezint o altă serie de imagini alb-negru „Love Words”, pe care le-am realizat cu mult drag pe parcursul acestor ani. În aceste imagini se regăsesc stările unor călătorii, cu ajutorul cărora voi încerca să o ajut pe Elena.

Eu și Stela transmitem vibrațiile acestei intenții tuturor prietenilor, cu ajutorul cărora putem ajuta un omuleț frumos și talentat.
Mi-ar plăcea să contribuim împreună în susținerea Elenei Mocrii la fel cum am încercat să-l ajutăm și pe Igor adunând împreună suma de 8240 de lei.

Aceste imagini, așezate în passepartout, le găsiți la molDeco începând cu 22 iunie.

Notați adresa : Chişinău, bd. Moscova, 14/1.

Prețul lucrării este de 300 lei.

Cu drag notez numărul pozei pe care ai ales-o”, a comunicat, astăzi Ana Popenco.

Puteți anunța comanda unei fotogafii pe Facebook, în albumul virtual al Anei.

O inițiativă similară, ce a presupus vânzarea unei fotografii din colecția „Love Words”, a fost realizată și în susținerea unui alt fotograf talentat – Igor Schimbător, diagnosticat recent cu o formă de cancer.

Ellene Mocrii îndeamnă comunitatea de fotografi să-i sară în ajutor lui Igor Schimbător

13266103_10209581243195057_1833895084882421846_n

Foto: Ana Popenco, Arhiva Personală, Victor Buzu