Moldoveanca Ana Munteanu, pictorița care desenează în nisip, a avut o prestație foarte apreciată ieri seara, în semifinala Românii au talent. În cadrul semifinalei a treia, basarabeanca a reușit să vrăjească juriul și publicul telespectator, care a votat-o, prin talentul său artistic și s-a calificat în finală prima. Ana a adus în scenă o poveste de dragoste care rezistă în timp, pictată în nisip pe scena concursului Românii au Talent, difuzat de ProTV București. Toți 3 jurați au declarat că vor să o vadă pe moldoveancă în finală. „Am rămas vrăjiți de talentul tău”, a spus Andi Moisescu. Ana Munteanu a fost votată masiv și de public. Astfel, aceasta urmează să evolueze în finala concursului.
Vezi prestația Anei Munteanu în semifinala Românii au Talent.

În aceeași semifinală a evoluat și Cornelia Tihon, originară tot din Basarabia. Deși a avut o prestație lăudată de juriu, a schimbat 3 ținute și mai multe instrumente de suflat, Cornelia nu a trecut în finală.

Într-un interviu acordat revistei noastre, Ana preciza că aplauzele publicului sunt cele care îi dau putere și că atunci când lucrează uită se respire. Ana este un on de artă în adevăratul sens al cuvântului, spunând: “Arta adevărată trebuie să placă omului simplu, criticului de artă și colegului de lucru”. Citește aici interviul complet.

Sursa: UNIMEDIA