Presa de peste Prut a scris că deputata moldoveancă Ana Guțu ar deține bijuterii în valoare de 5000 de euro. Prezentă în cadrul emisiunii „Alb & Negru”, deputata liberal-reformatoare a confimat știrea, precizând că a făcut publică această informație în declarația sa de venit pentru anul 2013. Când le poartă și cum le-a obținut, ne spune chiar Ana Guțu.

„Da, le-am declarat atunci când am completat declarație pe venit. Le-am acumulat în decursul a foarte mulți ani, sunt personale, primite cadou sau procurate. Nu am o pasiune aparte pentru bijuterii și nici nu mi-am propus să-mi fac o colecție, însă cele mai scumpe sunt cele din aur”, a precizat deputata Guțu.

 

Referitor la bijuteria la care ține cel mai mult, Ana Guțu a declarat că nu are o predilecție aparte pentru una dintre ele. „Eu nici nu cred că am una preferată, pur și simplu le asortez la diferite ținute și atât”. Întrebată dacă ne primeșet în vizită ca să-i vedem și noi bijuteriile, deputata liberal-reformatoare a frăspuns afirmativ.

Amintim că anul trecut Ana Guțu a vorbit într-un interviu despre „perlele lui Ghimpu”, precizțnd că nu liderul liberal în persoană i le-a dăruit, ci toți foștii colegi de partid la aniversarea ei.

Distribuie articolul: