Deputata Ana Guțu a fost invitata primei emisiuni online pe UNIMEDIA, moderată de Elena Robu, purtând accesorii din perle. Întrebată dacă acestea sunt perlele dăruite de liberalul Ghimpu, Ana Guțu a spus că nu Mihai Ghimpu, ci toți colegii i-au dăruit setul de perle. Câte șiraguri de perle are deputata, afli mai jos. „Absolut nu! Acestea nu sunt perlele dăruite de Ghimpu și nici nu mi-a dăruit dumnealui ceva personal, sunt perlele dăruite de colegii mei la aniversarea de 50 de ani. Noi tot i-am oferit lui Ghimpu cadouri de ziua lui și cadouri mult mai mari, pentru că se strângeau bani mult mai mari”, a explicat Ana Guțu, sugerând că Mihai Ghimpu nu avea niciun drept să pretindă că perlele ce le purta în aprilie i-au rănit cumva inima.

Ana Guțu a clarificat presa și într-un articol desfășurat pe blogul personal, însoțit de o imagine video de la acea aniversare, cu momentul în care colegii de partid îi oferă cadoul scump.

Întrebată dacă le mai poartă, deputata Guțu a menționat că da, însă nu zilnic, pentru că are și alte șiraguri de perle și alte bijuterii pe care le asortează. „Port acum niște perle mai mari, fără briliante, este bijuterie de fantezie. Acelea sunt mai mici. Nu am doar un șirag de perle. Nu sunt toate extrem de scumpe și cu briliante, așa cum s-a vehiculat în presă”, a ținut să precizeze dna Guțu.

Scandalul în jurul perlelor deputatei liberal-reformatoare Ana Guțu a început după scindarea Partidului Liberal, în aprilie a.c.

Distribuie articolul: