Bloggerița de fashion Ana Ciorici i-a uimit pe toți prin activismul ei în timpul sarcinii, dar și după apariția fetiței sale. Ana a continuat postările ei pe blog, modelele fashion pe care le prezintă, sportul și alte activități, fără ca statutul de mamă să afecteze cumva aceste lucruri. Cum îi reușește, dar și ce complexe are bloggerița a dezvăluit recent într-un interviu pentru dolcevita.md.

Ana și-a amintit cu drag de anii studenției, de vremurile când soțul ei a cucerit-o și a recunoscut că nu a utilizat la maxim acel timp pentru lecturi și alte activități. Întrebată cum le reușește bine pe toate, acum că are și copilul, Ana Ciorici a declarat: “Dacă știi să-ți organizezi timpul reușești mai multe decât îți imaginezi. Dacă rămâi la gândul că odată cu apariția copilului n-o să mai ai timp să te speli, să te aranjezi sau să faci sport măcar o dată pe săptămână, așa și va fi. Nu trebuie să ai bonă, să mergi la salon sau la sală, le poți face pe toate acasă, iar copilul va fi chiar amuzat să te vadă cum faci aceste lucruri. Și am un secret: corectorul pentru ochi. Îl port mereu în geantă și ascunde perfect orice umră de cearcăne sau oboseală”, a declarat bloggerița. Până una alta Ana nu s-a întors la activitatea ei de la salon, însă de cum Emilia, micuța ei, îi va permite, o va face.

 Ana și Emilia Ciorici

Referitor la anumite complexe sau nemulțumiri pe care bloggerița le-ar avea față de felul cum arată, aceasta a consemnat: “Mama îmi zicea încă de mică că trebuie să mă iubesc așa cum sunt, dar să am grijă ce și cât mănânc și să fac mult sport. Cred că fiecare om ar trebui să se iubească, dar să nu exagereze. Adică atunci când vezi că îți curge grăsimea de pe șolduri nu trebuie să îmbraci pantaloni cu talie cât mai joasă sub pretextul că-ți iubești corpul așa cum e. În toate trebuie să fie o limită”, a mai spus în interviu Ana Ciorici.

Distribuie articolul: