Amorul oral este o navă extraterestră pe care toți au văzut-o și despre care mulți vorbesc. Dar puțini dintre cei care au urcat la bordul ei au avut șansele și timpul s-o exploreze, s-o cunoască și să călătorească exact acolo unde-și doresc, stând la pupitrul ei de comandă. Faptul că în cuplurile căsătorite amorul oral își face loc din ce în ce mai rar până la dispariție e un semn că femeia și bărbatul au încă destule de aflat și de experimentat. Lucru confirmat și de sexologul redacției, cel care ne-a mărturisit că tot mai multe persoane i se adresează, întrebându-l diverse aspecte din relația de cuplu, legate de sexul oral.

În culturile orientale yoni-ul femeii este considerat partea ei cea mai sacră, o reflexie în trup a matricei universale, de aceea e adorat și privit drept pur. De asemenea, lingam-ul este venerat și transfigurat că Shiva lingam originar, Eternul Masculin. Sexologul precizează că explorarea reciprocă a corpurilor celor îndrăgostiți, până la contactul oral, este semnul cunoașterii absolute, indicele că dragostea celor doi a trecut de orice granițe.

Texte hinduse spun că diferitele moduri de a săruta yoni-ul trebuie învățate din metodele sărutului gurii. Iar femeia își va folosi gura ca pe un al doilea yoni atunci când îi va dezmierda iubitului lingam-ul. Recomandarea specialistului urolog, în acest sens, este igiena – în primul rând, exhibiția și libertatea, în al doilea și, desigur, comunicarea – cea care trebuie să stea la baza oricărui act de tandrețe.

Tratatele erotice orientale consideră că și bărbatul, și femeia pot intra în transa amoroasă și atinge stări de extaz în timp ce fac amor oral. Totul e să experimentați cât mai des și să faceți acest lucru de comun acord, și nu din obligația cuiva sau a celuilalt de a satisface poftele partenerului, mai remarcă sexologul. Acesta sfătuiește cuplurile care încă nu au ajuns la proba amorului oral, dar și-ar dori să o încerce, să uite în primul rând de prejudecăți și să încerce acest gen de sex drept o experiență de pregătire, ca un preludiu pentru fiecare dintre parteneri.

Distribuie articolul: