Câți dintre voi trăiesc cu amintirile din școală? Unii spun că au fost anii cei mai frumoși din viață, alții - cei mai grei. Unii vor să păstreze pentru totdeauna aceste amintiri, alții vor să uite cât mai repede amintirile din acea perioadă.

Cert este un lucru, majoritatea dintre noi nu vor uita niciodată năzbâtiile și profesorii care ne-au învățat lucru importante. Urmăriți mai sus amintirile din școală a Feliciei Nedzelschi, editor-șef-adjunct Agora.md.

„Nu am amintiri super-mega de la mine de la școală. Nu-mi amintesc cu tare mult drag de școală… A fost și a trecut. Toți îmi cântau din urmă cântecul pe care și azi în detest – „Felicita”. Am avut 6 pe semestru la matematică într-un an deoarece profa l-a prins pe un prieten din altă clasă că i-am scris uns SMS în care mă plângeam pe ea. Nu mi-a plăcut niciodată matematica.

felicia 1

În schimb îmi plăcea istoria. Profesoara era ca o pâine caldă. Mai era un profesor de limba română, care nu mi-a predat, însă care avea mereu în sertar bomboane pentru copii. Noi nu avem wikipedia, toți mergeam la bibliotecă să facem lecțiile și scriam comentarii literare din capul nostru sau din cărți de comentarii”, spune în materialul video Felicia Nedzelschi.