Cunoscutul fotbalist și soț al designerului britanic Victoria Beckham a decis să-și lanseze propria licoare magică! David Beckham și-a prezentat, zilele trecute, propria marcă de whisky. Cum arată sticla băuturii, dar și ce denumire a ales acesta pentru propria marcă de băutură, vedeți mai jos.

Împreună cu partenerul său de business Simon Fuller, dar și în parteneriat cu compania „Diageo”, Beckham a lansat propria linie de scotch whisky cu denumirea „Haig Club”.

Lansarea băuturii a avut loc sâmbăra trecută, la o cină pregătită de bucătarul-șef Tom Kitchinc și proprietarul restaurantului Michelin Kitchin, din Edinburgh, Scoția. La cina respectivă, după cum informează presa britanică, au fost serviți cocoși de munte și homari, după o rețetă foarte specială.

Înainte de cina festivă, Beckham și-a dezlegat emoțiile și a declarat:

Este o noapte specială, iar acest whisky trebuie să fie special: de la designul foarte select și până la însăși aroma caracteristică a băuturii. Whisky-ul este preparat în Scoția, la o fabrică foarte veche, astfel că „Haig Club” a călătorit prin timp și aduce cu sine o moștenire imensă, pe care, plin de mândrie, am onoarea să v-o prezint.”

Gustul celebrului skotch whisky, după cum se descrie pe etichetă, este de  „fructe tropicale, combinate cu caramel și cu accente neașteptate de gust picant.” 

Actualmente, băutura alcoolică se vinde on-line la prețul de 75 dolari și este ambalată într-o sticlă albastră, care seamănă cu sticla de Koln pentru bărbați.

 

 

Foto: Facebook

Distribuie articolul: