Week-end-ul trecut a început, în capitală, cu delicii produse de Casa Rinaldi, servite diplomatic. Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Enrico Nunziata, a găzduit la reședința sa o degustare de produse a companiei italiene. Scopul evenimentului a fost să familiarizeze proprietarii și directorii de rețele de supermarketuri, de hoteluri sau restaurante cu produse din gama producătorului italian.

Uleiuri extravirgine cu diverse arome și esențe, oțeturi balsamice pe bază de arome deosebite, paste cu forme neobișnuite și sosuri pe bază de ingrediente apetisante, olive umplute cu bunătățuri, felurite brânzeturi și salamuri, orez în peste zece arome și ambalaje și multe altele – toate acestea au putut fi admirate și servite de către patronii de localuri cu specific culinar.

Francesco Sanna, reprezentatul casa Rinaldi în Moldova ne-a declarat: “Suntem foarte onorați să fim primii antreprenori sau prima firmă italiană care promovează produsele sale în incinta Ambasadei, este o premieră în cei patru ani de existență a Ambasadei Italiei la Chișinău. Lumea care a venit este foarte deschisă, poate prețui produsele noastre de un nivel mediu-înalt, mai cu seamă că ele sunt destinate unui consumator deosebit. Mai deținem alte șapte brand-uri italienești, dar Casa Rinaldi este cel principal, așa că noi credem că putem satisface mai multe exigențe și tipuri de consumatori”, a mai precizat Franco.

 

De asemenea, sursa ne-a asigurat că foarte curând se va inaugura depozitul oficial cu produsele casa Rinaldi, “iar din septembrie, cred, vom fi gata și de livrări”, a precizat domnul Sanna. În Moldova, compania italiană s-a lansat în anul 2011, iar în luna noiembrie anul trecut, ei au organizat o serie de master-classuri. Recent, Casa Rinaldi a organizat o degustare și pentru consumatori. 

 

Prezenți la eveniment, oamenii de afaceri și reprezentanții diferitor rețele de restaurante și hotele din Chișinău au apreciat la un nivel înalt produsele și bucatele expuse. “Îmi plac foarte multe produsele Casa Rinaldi și calitatea acestora, deoarece sunt produse cu adevărat din Italia. Apreciez că le poți găti repede, că sunt din ingrediente naturale și că aduc o valoare adăugată bucatelor din restaurantele nooastre”, a declarat Alla Vengher, proprietara mai multor restaurante din capitală. “Personal, consum foarte des produsele acestei companii, în special îmi plac pastele și vă pot asigura că nu îngrașă, chit că eu le combin cu sportul (fac pilates) și cu multă activitate zilnică”, a mai spus doamna Vengher.

 

 

Astăzi, Casa Rinaldi este recunoscută în peste 80 de ţări ale lumii datorită experienţei de mai bine de 30 de ani în industria alimentară. Compania aduce în fiecare ţară unde este prezentă produse de calitate italienească pentru o alimentaţie sănătoasă şi o viaţă mai frumoasă. Casa Rinaldi este lider în livrarea de produse alimentare italieneşti, suplinind restaurantele, magazinele cu o mare diversitate de specialităţi.

 

 

(P)

Foto: Ellene Andronache

Distribuie articolul: