Revista PentruEa.md a avut grijă ca femeile, care încă nu și-au găsit jumătatea, să nu sărbătorească Ziua Îndrăgostiților în singurătate. „Amazoanele” și-au dat întâlnire la un restaurant din capitală, unde au discutat despre experințele pe care le-au avut în materie de relații. Invitații speciali ai serii au fost: dramaturgul și prezentatorul TV Constantin Cheianu, psihologul Tatiana Buianina și interpreta Elena Javelea.

Amazon Party a fost găzduit de „Meet Point”, iar participantele la eveniment, au avut parte de șampanie și gustări. Seara a început cu discursul directoarei-executive a revistei PentruEa.md, Stella Jemna, urmat de un reportaj pe care aceasta l-a realizat cu prezentatoare TV Mihaela Tatu. Apoi, doamnele și domnișoarele au avut o pauză în care au discutat și făcut schimb de păreri.

 

 

 

 

Interpreta Elena Javelea a încântat invitații cu vocea ei superbă, iar oaspete de onoare al serii, jurnalistul, actorul și dramaturgul Constantin Cheianu a vorbit, publicului feminin, despre relațiile dintre un bărbat și o femeie, despre ce așteaptă și ce prețuiesc bărbații la iubitele lor. Totuși, după lungi constatări, prezentatorul TV, a spus că „nu există reguli universale în ale dragostei”.

 

 


 

 

 

 

 

 

 „Amazoanele” au avut parte de o seară de suflet, iar unica prezență masculină, a fost de-a dreptul răsfățată de privirile curioase ale femeilor.

 

 

 

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de facebook.