Internauții se amuză pe seama unei fotografii în care președintele Franței, François Hollande, o decorează pe celebra jucătoare franceză de baschet, Sandrine Gruda. Deși sportiva de 28 de ani l-a întrecut cu câteva capuri, la înălțime, pe edilul francez, specialiștii în Photoshop au „înflorit” și mai mult acest detaliu.

Gândiți-vă și voi la cum poate fi intitulată această poză, în care sportiva înaltă de 193 de centimetri apare alături de François Hollande, mai înaltă cu cel puțin un cap.

Adevărul e că fotografia originală a fost realizată în 2013, atunci când selecționata franceză de baschet a obținut locul II la Jocurile Olimpice de la Londra.

Fotografia, însă, a fost „reînviată” de amatorii de Photoshop abia acu,. În noua versiune, înălțimea reală dintre președintele Franței și Sandrine Gruda a fost mărită considerabil. În realitate, oficialul francez măsoară 170 de centimetri în înălțime, adică cu 23 de centimetri mai puțin decât Sandrine. Noua versiune a fotografiei trădează o diferență sesizabilă de înălțime dintre cei doi.

foto: deviantart.com

foto: deviantart.com

Distribuie articolul: