Nicio carieră nu se naște pe loc gol și dacă este așa, dispare la fel decât ușor precum apare. Vedetele despre care vă vom povesti mai jos, însă, au muncit mult pentru ca să obțină ceea ce-și doresc: lumina binemeritată a reflectarelor și covoarele roșii. Una dintre aceste femei va participa, în febriarie, la mult așteptata premieră a filmului „Fifty Shades of Grey”, în care joacă rolul feminin. Despre cine vorbim, aflați mai jos!

Lupita Amondi Nyong’o. A cucerit întreaga lume anul trecut, după ce a devenit brusc, dintr-o actriță debutantă și necunoscută – o actriță premiată cu Oscar, un style icon și cea mai dorită actriță din lume. În luna martie a anlui trecut, Lupita a luat Oscarul pentru cel mai bun rol în filmul „12 Years a Slave” și a fost numită, de către revista People, drept „Femeia Anului”. „Nu știu dacă voi putea vreodată să descriu în cuvinte senzațiile pe care le-am trăit, atunci când am primit Oscar-ul. Cu un an în urmă, stăteam în pijamă și priveam evenimentul la TV. Am muțit din cauza șocului pe care l-am trăit atunci. De parcă mă simțeam printre nori!”, declara actrița de 31 de ani.

Amal Ramzi Clooney. Am observat-o la brațul actorului George Clooney toamna anului 2013. Frumoasa brunetă, care posedă și o carieră impecabilă de jurist internațional, a apărat, în judecată, drepturile unor personalități notorii ca Iulia Timoshenko sau Julian Paul Assange. Timp de un an, actorul George Clooney a luptat pentru inima frumoasei avocate, pentru ca să reușească să o câștige. Stilul inconfundabil al lui Amal a inspirat designerii să utilizează numele ei la denumirea colecțiilor de accesorii. Multe dintre fanele Angelinei Jolie au devenit fanele lui Amal. 

Kendall Jenner. Este recunoscută în special pentru faptul că e sora cea mai mică a vedetei TV Kim Kardashian. S-a obișnuit cu camerele de filmat încă din copilărie, pentru că acestea rareori dispăreau din casa în care locuia. S-a fotgrafiat încă din adolescență pentru publicații celebre ca „Teen Vogue” și „TeenProm”. Kendall a devenit descoperirea anului 2014 în materie de prezentări de modă. Tânăra a defilat, în doar câteva luni, în cadrul prezentării celebrelor branduri ca Marc Jacobs, Balmain, Sonia Rykiel, Diane Von Furstenberg șiChanel. Este invidiată din cauza că are o familie populară în SUA și își roagă surorile să nu-și facă apariția la nicio prezentare de modă la care participă.

Ariana Grande-Butera. A devenit vedetă la 13 ani, când a participat la spectacolul muzical  „13”, din cadrul proiectului Broadway in South Africa. În 2014, a lansat primul său album – „My Everything”. Adolescenta a strălucit la decernarea Premiilor MTV EMA 2014, iar contul său de Instagram a devenit unul dintre cele mai populare din lume.

Conchita Wurst alias „femeia cu barbă” a devenit celebră în toată lumea după ce, în 2014, învins la cel mai important concurs muzical din Europa. Thomas Neuwirth (numele său real) a început să poarte rochii de la vârsta de 12 ani, iar după victoria la ESC, mărturisea: „Părinții mei sunt mândri de mine. Ei se bucură pentru victoria mea, iar mama mi-a spus că se bucură că are o astfel de fiică. Da, ea mă numește anume așa și mă acceptă așa cum sunt.” În primăvara anului 2015, Conchita va fi una din prezentatoarele Eurovision Song Contest și se va afla în Green Room-ul evenimentului. 

Ex-vedeta Teen Vogue, Dakota Johnson, a devenit cunoscută în toată lumea după ce a acceptat să joace rolul feminin al Anastasiei Steele din celebra producție „Fifty Shades of Grey”. A fost cunoscută și anterior, după lansarea filmului „The Social Network”. Dakota și-a rugat părinții să nu asiste la premiera, din februarie, a filmului „Fifty Shades of Grey” din cauza dozei mari de erotism pe care acesta îl conține. 

Și frumoasa actriță franceză Léa Seydoux a devenit, în 2011, imaginea parfumului Prada Candy, de la Prada. A fost recunoscută în cinematografie abia după ce a jucat rolul unei lezbiene în filmul „La vie d’Adèle”, lansat la sfârșitul anului 2013. Anul trecut, a participat la filmările celebrelor producții „The Grand Budapest Hotel”, „Beauty and the Beast”, „Saint Laurent” și în frumoasa ecranizare a poveștii „La Belle et La Bête” (Frumoasa și Bestia).

Foto: dailymail.co.ukstyle.mtv.comtheplace.rueonline.comatrl.net,  insidemovies.ew.comhihigt.blog.fc2.com

Distribuie articolul: