A fost un an plin de evenimente KLumea, un an în care însuflețitoarea acestui proiect, Nata Albot, le-a coordonat și organizat pe toate de la distanță, însă pentru majoritatea dintre ele a ținut să vină acasă. Fosta producătoare TV trage linia pentru 2014 și are o mare dilemă pentru anul ce vine. Despre toate, în detalii, a povestit chiar pe blogul său.

„Efortul pe care l-am depus de data aceasta, într-o săptămână petrecută la Chișinău, a fost cam mare. Și brazii, și banca și Mame de Îngeri. Dar tot ce s-a întâmplat a fost atât de puternic pentru mine ca și impact emoțional, încât nu-mi imaginez să fi lăsat ceva din cele întâmplate pentru altă dată. Și trebuie neapărat să vă spun cât de norocoasă mă simt că pot aduna de fiecare dată o echipă. O echipă în care nimeni nu este în plus. Fiecare om are un talent pe care dacă aș putea să-l valorific cum mi-aș fi dorit, chiar am fi răsturnat și munții. Cine știe, poate chiar îi vom răsturna”, scrie Nata cu o doză de umor la final.

KLumea

Nu mai e o noutate că Nata Albot este studentă în Canada și că, de când se află acolo, vorbește franceza tot mai bine. Recent, jurnalista a trecut cu brio testul Internațional de Franceză, fapt care îi permite să mai aleagă încă o specialitate la Universitatea unde studiază. „Acum am o dilemă. Nu știu pe care una să o aleg din două care îmi plac cel mai mult. Trebuie să  decid cât mai curând”, mai scrie Nata.

Banca Pomul Vietii

Nata AlbotFondatoarea KLumea mai povestește cum a întâmpinat noul an, dorindu-le conaționalilor săi câteva lucruri foarte simple, dar atât de utile: „Urmărind ce se întâmplă în politica moldovenească, îmi vine să vă doresc să scăpăm de lepre hapsâne și necinstite, care vor putere mai mult decât schimbare spre bine, În schimb, să avem noroc de profesioniști incoruptibili, curajoși și căpoși.

Rezoluții nu am avut timp să-mi fac pentru 2015. În cap am doar una. Dar e atât de importantă, încât nici nu mă pot gândi la altele. Celelalte vor veni. Pentru că nu obosesc de un singur lucru. Să rămân pozitivă și optimistă. Și nu obosesc să-mi țin antenele pornite. Ele mă ajută să simt ce, cine, când, încotro”, mai precizează Nata Albot.

Foto: KLumea, Ellene Mocrii

Distribuie articolul: