Madonna este adepata unui stil sănătos de viață: ea a renunțat cu mult timp în urmă la țigări și la alcool, plus la toate a trecut la o dietă vegetariană. Rezultatul - o siluetă de invidit!

Dieta sănătoasă și antrenamentele intense regulate o fac pe Madonna să arate, la cei 56 de ani, o femeie frumoasă și la fel de tânără ca acum 20 de ani. În cazul în care cântăreaței îi trebuie să-și modeleze formele în timp record, Madonna apelează la o dietă simplă bazată pe… grapefruit.

Foto: hdwyn.com

Foto: hdwyn.com

Dieta este concepută pentru 7 zile. Meniul acesteia include legume, fructe, orez, fasole, cereale și nuci. Dar principalul produs al dietei este – grapefruitul. Acesta poate fi consumat oricând, condiția de bază fiind – două unități pe zi. Grapefruitul – o alegerea excelentă atunci când îți pui ca scop: pierderea în greutate! Acesta reduce pofta de mâncare, îmbunătățește metabolismul, elimină toxinele și conține vitamine și minerale, utile pentru sănătatea pielii.

Foto: mwdownload.wordpress.com

Foto: mwdownload.wordpress.com

Acest fruct reduce nivelul de insulină, care, la rândul său, reduce dorința de a mânca. De obicei, Madonna mănâncă terci cu iaurt sau cu lapte la micul dejun, o felie de pâine, un grapefruit sau suc proaspăt de grapefruit. Pentru masa de prânz preferă supa de legume, salata de legume și ceaiul verde. Cina cântăreaței este formată din orez cu suc de roșii sau roșii coapte, grapefruit și ceai. Pentru gustări Madonna consumă mere, o ceașcă de iaurt sau o portocală.

Foto: etoday.ru

Foto: etoday.ru

Regula principală a acestei diete – nu mânca după ora 19:00 și uită de obiceiurile proaste. Doar atunci centimetrii din jurul taliei și a șoldurilor tale vor „pleca” văzând cu ochii.

Citește și: Evoluția stilului la Madonna: de la eleva de 14 ani, la diva de 56!

Distribuie articolul: