Trupa ALTERNOSFERA a câștigat, în urmă voturilor publicului, titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de către METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr.1 din România. 

Cu acest prilej, Alternosfera va susține un concert în cadrul Galei Metalhead Alt.Rock Awards 2013, joi, 13 februarie 2014, într-un club din București, dar și câteva concerte în țara, în orașe precum Timișoara, Cluj, Brașov sau Constanțaîn perioada 7-15 februarie.

“Mulțumim celor care au votat Alternosfera la categoria ‚Best Romanian Alternative Rock Band’, în pofida mai multor voci care reproșau că Alternosfera nu este o trupă din România. Da, suntem și vom rămâne a fi o formație din Republică Moldova, care cântă și va continua să cânte în limbă română. Muzica, și în particular muzica Alternosferei nu are cetățenie sau naționalitate. Lăsăm la latitudinea fiecăruia să decidă dacă votează în viitor cetățenia sau limbă în care se cântă”, spune Marcel Bostan de la Alternosfera.

Afis Bucuresti Alternosfera

Alternosfera a lansat în martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu câteva luni înainte. Turneele de promovare ale celor două albume s-au desfășurat în 14 orașe din România și Republica Moldova, în fața a peste 50.000 de spectatori. De curând, trupa a sărbătorit 15 ani de activitate.

Distribuie articolul: