Este subiectul momentului în lumea mondenă din Rusia. Celebra artistă și prezentatorul au decis să își unească destinele în fața Lui Dumnezeu.

La cununia secretă au fost doar familia. Copii cuplului, fiica Allei Pugaciova, nepoții, dar și alți membri cei mai apropiați. Invitații au fost primii care au făcut publice mai multe poze de la eveniment.
Alla Pugaciova a postat și ea o poză, dar cu un mesaj nu foarte fericit. Vedeta a ținut să sublinieze că regretă cununia sa cu Filip Kirkorov.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări. Pentru tot restul vieții mele o să regret prima mea cununie și o să cer iertare Domnului. A fost un pas pripit și naiv. Mulțumesc Domnului că mai pot să mă cunun încă odată. Pasul de astăzi este unul gândit și din iubire”.

Chiar dacă artista regretă căsătoria cu Kirkorov, acesta a ținut să felicite cuplul cu un mesaj pe una dintre rețelele sale sociale.

„Dragii mei Alla și Maksim vă felicit cu acestă zi deosebită. Fericire, iubire pentru încă mulți ani. Pace în casa voastră primitoare, sănătate copiilor voștri și desigur casa plină de fericire, al vostru Filip”.

Interpretul nu a comentat mesajul fostei sale soții referitor la regretele acesteia.

Pentru cununia cu Maxim Galkin, Alla Pugaciova a ales o rochie diafană într-o nuanță de roz pal. Prezentatorul a ales un costum negru, elegant. Amintim că Alla Pugaciova s-a căsătorit cu Filip Kirkorov în anul 1994, dar căsătoria lor a durat doar un an. Cu Maxim Galkin lucrurile stau mult mai bine, cei doi sunt împreună de 16 ani.

Vezi și: Alla Pugaciova și-a adunat cei mai apropiați prieteni din showbizul rusesc la o petrecere a primăverii

Distribuie articolul: