De ziua sa de naștere, Alla Pugaciova nu a organizat niciun banchet, ci și-a luat soțul și gemenii și a mers în Israel, acolo unde a organizat doar o petrecere de familie. Paparazzii de la Super.ru au urmărit activitatea familiei pentru ziua de ieri, iar în obiectivele camerelor de filmat au nimerit și gemenii Allei și ai lui Maksim. Cum arată copiii acum, vedeți mai jos.

Ca de fiecare dată, familia Allei Pugaciova s-a stabilit în Caesarea – o zonă provincială de elită din Israel. Alla și Maksim au decis să fugă de ochii vecinilor și ai paparazzilor, de aceea au ales o vilă cu gard foarte înalt, cu trei niveluri, dotată cu pază, bazin și o grădină proprie.

Exact în această vilă, familia s-a stablit și într-0 vacanță de anul trecut. Deși au ținut să se ferească de ochii lumii, Alla și Maksim, dar și gemenii acestora, au fost prinși de ochii curioși ai fotografilor.

Împreună cu Alla, Maksim și gemenii, în Israel au sosit și cele două bone pentru Harry și Elizaveta. Paparazzii au reușit să-i surprindă pe gemeni în timp ce se plimbau cu bonele lor. Din spusele părinților, băiețelul îi seamănă la chip tatălui său, Maksim Galkin, în timp ce fetița este copia în miniatură a mamei sale.

Despre gemeni, cea mai bună prietenă a Allei declara: „La caracter, sunt absolut diferiți. Garry este foarte activ și foarte curios. Se uită peste tot și verifică peste tot, iar Liza este o adevărată prințesă. Garry este pur și simplu o clonă de-a lui Maksim. Am comparat fotografiile lui Maksim cu imaginea băiatului și sunt două copii identice. Fetița e frumoasă, cu părul roșcat și ondulat, la fel ca al Allei.”

Din imagini, se observă că gemenii au crescut foarte mult și deja nu mai stau doar în cărucior, așa cum au fost surprinși anul trecut.

Amintim că gemenii s-au născut la 18 septmbrie 2013, cu ajutorul unei mame surogat. Alla Pugaciova a devenit mamă din nou la vârsta de 64 de ani.

Foto: Super.ru

Distribuie articolul: