Este o tradiție a Allei Pugciova de a da, la fiecare început de martie, câte o petrecere a primăverii, alături de cei mai apropiați prieteni din industrie. Artista a repetat obiceiul și în acest an, deja nu la castel, ci la un restaurant din Moscova.

La fel ca în fiecare an, în prima duminică a primăverii, Alla Pugaciova și-a chemat toți prietenii într-un singur loc pentru a ospăta, cânta și dansa pentru marcarea unui nou început de viață.

Și de această dată alături i-au fost Filipp Kirkorov, Nikolay Baskov, Jasmin, Kristina Orbakaite, Igor Nikolaev și o mulțime de alte nume sonore din showbizul rusesc.

Cei prezenți „au declarat primăvara deschisă” într-o petrecere cu tematică grecească, în care florile galbene au fost principalele atribute.

Filipp Kirkorov a pregătit pentr gazdă un buchet imens de flori galbene și nu a ezitat să-și ridice soția în slăvi nici de data asta.

„Dacă primăvara e frumoasă, Alla este minunată. I-a inspirat pe toți la lucruri mărețe, i-a încărcat cu bunătatea, dragostea și inspirația sa.

Să îți dea Dumnezeu sănătate și dragoste pentru încă multe alte primăveri înainte. Iar duminica asta, în stil grecesc, ne va rămâne încă mult timp în memorie”, a mărturisit fostul partener de viață al Allei Pugaciova.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: