Maksim Galkin este foarte activ pe rețelele sociale așa că zilnic își bucură fanii cu diverse poze sau imagini video pe care le publică. Totuși artistul publică mai rar imagini cu soția sa, Alla Pugaciova.

Ei bine, așa se face că potrivit presei ruse, Alla Pugaciova s-a enervat și i-a „furat” telefonul mobil, făcându-și un selfie și publicându-l imediat pe rețelele sociale. Iar motivul ar fi fost insistența lui Maksim, care încearcă să o convingă zilnic să-i permită să o fotografieze.

„M-a scos din sărite insistând să apar pe Instagram, așa că i-am luat telefonul m-am fotografiat și am publicat”, a comentat Alla Pugaciova.

Totodata Primadona a decis să facă haz pe seama lui Maksim așa că l-a filmat doar în lenjerie intimă, în momentul când acesta încerca din răsputeri să își convingă soția să se lase fotografiată.

Reacțiile fanilor au fost împărțite: unii au considerat acest video e o glumă reușită, iar alții au criticat-o pe Alla pentru faptul că a publicat un filmuleț foarte intim, care ar fi trebuit să rămână doar pentru ei.

Citește și: Alla Pugaciova s-a afișat nemachiată! Iată cum arată artista (Foto)

Distribuie articolul: