Renumita interpretă rusă Alla Pugaciova celebrează astăzi aniversarea a 65-a. Proaspăta mămică a gemenilor Garri și Elizaveta este în culmea fericiri. Despre cum s-a schimbat viața interpretei în ultimii câțiva ani, aflați în continuare.

Și-a început carierea muzicală la 16 ani, pentru ca la 25 să devină prima cântăreață din Rusia. În ciuda acestui fapt, Allei nu-i place să fie numită ”măreață”. Spune că se simte imediat ”mai corpolentă”, din cauza asta.

Pe parcursul carierei sale, a adunat peste 500 de piese, iar albumele sale s-au vândut în peste 24 milioane de exemplare.

Cu ultimul său soț, Alla Pugaciova este împreună de 13 ani, însă relația lor a fost oficializată abia în 2011.

Deși s-a ținut în taină, la 18 septembrie 2013, o mamă surogat a adus pe lume copii celor doi artiști. Maxim, de 37 de ani și Alla, de 64 de ani, au devenit părinții gemenilor Harry și Elizabeta. Imediat după asta, Maxim a declarat presei că Alla este o mamă foarte fericită: fetița îi seamănă ei, pe gând fiul – e leit tata.

Fostul soț al interpretei, Aleksandr Stefanovici, i-a pregătit Allei Pugaciova, în dar, un film serial despre carierera profesională a vedetei. Filmul se numește ”Kuraj” și este difuzat deja la un post TV din Rusia.

Kristina Orbakaite, fiica Allei Pugaciova, mărturisește, pentru presa rusă, că cea mai memorabilă zi de naștere a mamei sale a fost când Alla a împlinit 28 de ani: ”Am venit de la grădiniță. Masa era plină, iar în casă deja erau veniți mai mulți colegi de-ai mamei. Țin minte unul dontre cadourile mamei: o statuie veche, care îl ilustra pe Buddha. Trebuia mângâiată pe burtă, pentru ca să ne aducă noroc.”

Totuși, Alla nu iubește prea mult să-și sărbătorească zilele de naștere. În ultimii ani, deseori pleca de acasă atunci când în calendar se indica data de 15 aprilie. Acum, însă, nu poate pleca, spun prietenii Allei: este legată de casa din suburbia Moscovei, în care își crește bebelușii.

Cea mai apropiată prietenă a interpretei, femeia de afaceri Alina Redeli, mărturisește că în casa Allei domnește liniștea și iubirea, iar atmosfera e plină de râset de copil. Alla îi numește pe copiii săi ”obrăjori cu piciorușe”, iar gemenii au caractere foarte diferite.

Alla Pugaciova demonstrează că fericirea nu are vârstă și că norocul, într-un final, iese în calea fiecărui om!

Surse foto:  ivona.bigmir.net, www.1tv.ru, 7dnei.ru, http://thekievtimes.ua, www.bimru.ru, www.segodnya.ua, www.listal.com

Distribuie articolul: