Deja pentru a doua oară, interpreta rusă Alla Pugaciova, împreună cu soțul său, Maksim Galkin, întâmpină sărbătorile de iarnă acasă, dedicându-se doar celor doi gemeni pe care îi educă – Elizaveta și Harry. Cu câteva zile înainte de Revelion, însă, băiețelul Allei a răcit și și-a pus părinții la grea încercare. Cum s-a rezolvat această problemă în ajun de Revelion, dar și cum a sărbătorit celebra familie, aflăm dintr-un interviu acordat portalului rus StarHit. 

Cu câteva zile înainte de Revelion, Harry, fiul Allei Pugaciova și al lui Maksim Galkin, le-a oferit un motiv serios de stres părinților săi. Băiețelul a răcit foarte tare, astfel că Alla a fost nevoită să apeleze la medicii de la urgență, care au sosit, în scurt timp, la palatul familiei sin suburbia Gryaz.

Uitasem deja cum e să-ți faci griji într-un asemenea hal. Nici nu pot să-mi închipui de unde a luat Harry acea gripă severă. Avea febră puternică, tușea…credeam că o să-mi ies din minți. Nu m-am mișcat de lângă el câteva zile! Poate că s-a îmbolnăvit de la Claudia, nepoțica mea, care, de asemenea s-a îmbolnăvit recent și a venit răcită la noi. Cu trei zile înainte de sărbătoare, Harry a început să se simtă foarte rău”, spune Pugaciova.

Vedeta a sărbătorit Revelionul acasă, împreună cu soțul și gemenii săi. „M-am îngrășat un pic din cauza dulciurilor, de aceea trebue să mă impun să slăbesc”, recunoaște Pugaciova. Interpreta a mărturisit că în perioada următoare, își va permite să se relaxeze.

Înainte, nu mi-am permis niciodată o asemenea stare de sărbătoare. Atunci când lucrezi, ești permanent nemulțumit de ceva. Sunt mai liberă acum, de când nu mai cânt. Am început să-mi ascult piesele și să înțeleg cât de genială am fost cândva”, mai spune vedeta.

Acum, atenția cea mai mare a Allei se îndreaptă spre familie și spre școala de mici staruri „Future Star”, care se află sub conducerea sa.

Aceasta recunoaște că imediat după tratamentul fiului, a reușit să se îndrepte spre această instituție privată, pentru a vedea cum decurg pregătirile dedicate sărbătorii „8 Martie”. 

Foto: vm.ru, Hello, Super

Citește și:

Alla Pugaciova și-a arătat fetița în premieră! Elizaveta îi seamănă leit mamei (Foto)

Distribuie articolul: