Chiar dacă își sărbătorește a 67-a aniversare abia pe 15 aprilie, Alla Pugaciova a avut ieri casa plină cu oaspeți care au onorat-o cu prezența lor dintr-un motiv oarecum banal: venirea primăverii. Castelul vedetei a fost arhiplin, iar printre oaspeți s-a numărat și fostul său soț, cântărețul Filipp Kirkorov. Tradiția familiei a căpătat și un nume: „Sărbătoarea Florilor Galbene”.

Первые букеты от мужа и детей.

Фото опубликовано @orfey75alla

O mulțime de oaspeți s-au grăbit să ajungă ieri în provincia Gryaz, din suburbia Moscovei, acolo unde Alla Pugaciova și soțul său de 39 de ani, Maksim Galkin, așteptau cu sufletul la gură și masa întinsă. În scurt timp, castelul a devenit neîncăpător, iar la masă s-au așezat câțiva dintre cei mai apropiați prieteni de-ai cuplului, care au i-au onorat cu prezența pentru a celebra împreună venirea primăverii.

cs

Printre oaspeții care au dat curs invitației se numără Filipp Kirkorov, Andrei Makarevich, Mihail Prohorov, Aleksanrd Buynov, Aleksey Venediktov ș.a. nume reputate.

mhg

Oaspeții artistei au fost ospătați cu legume și bucate preparate din carne și pește, dar și renumitele pateuri rusești.

gb

Pentru petrecerea dată la ea acasă, Alla Pugaciova și-a făcut un machiaj primăvăratic și a ales să poarte o rochie de culoare albă, lungă până la genunchi. Un alt „accesoriu” al cântăreței a fost și țigara, însă vedeta a avut grijă ca gemenii săi și ceilalți copii invitați să se afle într-o altă încăpere.

page

Foto: Instagram

Distribuie articolul: