Pentru interpreta Aliona Triboi concediu de maternitate nu există. Nu e din cauza faptului că nu şi-ar dori acest lucru, dar atâta timp cât are un soţ înţelegător şi are grijă de fetiţa lor, interpreta a decis să nu-şi neglijeze cariera muzicală După ce a susţinut un concert în România alături de trupa “Provincialii”, interpreta a fost contactată de către membrii formaţiei “Zdob şi Zdoub”, care i-au propus să fie solista trupei timp de trei zile la inchiderea celei de-a 27-a ediţie a Universiade de vară( competiţie sportivă internaţională) din Kazan, Rusia.

“A fost un show organizat pe secunde.Acest lucru ne-a plăcut foarte mult. În milisecunde treceam sub scenă, în secunda următoare eram pe o platformă care după două secunde se ridica şi începea piesa. A fost foarte bine organizat totul”, declară interpreta.
Deşi se afla la sute de km distanţă de fiica sa Ruxanda, Aliona mulţumeşte noilor tehnologii care i-au permis să-şi aline dorul.

“Să fii mamă nu e atât de uşor. Întotdeauna despărţirea de Ruxanda este dureroasă pentru mine, chiar dacă ştiu că e cu mama sau cu Ghenuţ. Noroc de telefoane, ne sunăm foarte des.Dacă găsesc internet atunci neapărat o văd prin skype şi monitorizez situaţia de la distanţă” , conchide interpreta, precizând că fiica sa a început deja şi primele ore de dicţie. 

Distribuie articolul: