Interpreta și actrița Aliona Triboi are un nou proiect, inedit alături de un band. Tânăra mămică nu a stat prea mult să se odihnească după nașterea fetiței, și la nici o jumătate de an are deja un proiect de muzică live în stil jazz-pop-rock. Aliona Triboi este în concerte și pe scenă de când fetița ei avea doar câteva săptămâni. Recent, artista a inițiat un nou proiect, cu care vrea să ajungă la publicul iubitor de muzică selectă. “E un proiect cu “Kaiser Band” și Aliona Triboi, am avut un concert deja și mai pregătim și altele. Vom cânta și pe scena Teatrului Național “Mihai Eminescu”, dar și în diferite localuri din Chișinău”, a declarat pentru revista noastră Aliona.

Stilul jazz-rock-pop este unul puțin cântat și dezvoltat în țara noastră, iată de ce Aliona Triboi va încerca să aducă ascultătorilor un produs cât mai profesionist. Pe lângă acesta, artista își continuă vechile proiecte, dar își îndeplinește cu succes și funcția nobilă de mămică. “Continui să fiu solista trupei Provincialii, chiar acum imprimăm cu ceilalți membri un album nou, aici, la Chișinău, iar pe șapte octombrie vom cânta în recital la festivalul “Mărul de Aur”, desfășurat la Teatrul Național de Operă și Balet. Am revenit și pe scena Teatrului Național, dar încă nu cu regim complet”, ne-a mai declarat actrița.

Amintim că Aliona Triboi a devenit mămică de fetiță acum o jumătate de an. Din anul 2008 artista este în colaborare cu trupa Provincialii din România, iar în paralel este și actriță la Teatrul Național “Mihai Eminescu” din Chișinău.