Actrița, interpreta și tânăra mamă Aliona Triboi lansează o nouă piesă, în colaborarea cu Liviu Știrbu. Cântecul este o noutate și pentru faptul că versurile îi aparțin chiar artistei. Cine a inspirat-o pe Aliona, aflăm chiar de la ea.

„Am avut responsabilitatea acestui text, la îndrăzneala lui Liviu Știrbu de a-mi propune să-l scriu. Piesa a fost inițial instrumentală, iar apoi, pentru că am reușit să fac un text care i-a plăcut maestrului, a fost modificată pentru vocea mea, în întregime”, a declarat Aliona Triboi. Artista a precizat că aceasta nu e prima sa colaborare cu celebrul compozitor. Aliona a mai interpretat piese de-ale lui Liviu Știrbu, însă “Un dor în care zbor” este a patra melodie pe care compozitorul a scris-o special pentru ea.

 

Ce a inspirat-o pentru textul piesei, care îi aparține chiar ei, Aliona a povestit în cadrul unei emisiuni televizate: “Sursa de inspirație a fost cuplul Liviu Știrbu și Angela Soclovov, dar bineînțeles că m-am inspirat din propria relație, cu actorul Ghenadie Gâlcă”, a mai precizat artista. Aliona a mai povestit despre familia sa, fiica ei Ruxanda și relația furmoasă pe care o are cu soțul ei: “Ghenadie e mai rezervat la aprecieri, pentru că și arta este ușor relativă. Eu îl laud pe soțul meu, îi mai dau anumite sfaturi dacă e cazul și cred că el ține cont de acest lucru”, spune interpreta.

Distribuie articolul: