Interpreta și actrița Aliona Triboi a născut o fetiță ieri, 4 aprilie 2013. Interpreta declară că micuța a venit puțin mai devreme decât se așteptau părinţii, însă micuţa e perfect sănătoasă și frumoasă. Părinții nu i-au dat încă un nume, au mai multe variante și vor decide astăzi.

Actrița și solista trupei Provincialii aștepta nașterea peste vreo două săptămâni, însă din cauza unui stres emoțional legat de moartea bunicii, nașterea s-a produs ceva mai devreme, însă a decurs fără complicații. Interpreta a născut prin operație de cezariană la un spital din capitală, fiind susținută în tot acest răstimp de soțul său, actorul Ghenadie Gâlcă.

Cei doi părinți au decis că fetița va avea un nume astăzi, când o vor admira împreună și vor analiza variantele ce le aveau pentru nume. Fetița cântărește 2,4 kg și are cca 50 de cm lungime. Artista a decis că va alăpta fetița cât mai mult posibil și va lua o pauză de la viața artistică, pentru a i se dedica totalmente micuţei.

 

Aliona Triboi este actriță la Teatrul Național din Chișinău și e solista trupei Provincialii din România. Ionuț Ungureanu, solistul trupei, a felicitat-o deja pe interpretă pe contul ei de Facebook, dorindu-i: “sănătate maximă!”. Şi alți colegi au venit cu felicitări și urări de bine. La toate acestea însă răspunde până când soțul artistei, actorul Ghenadie Gîlcă.
Sursa Foto: Sare și Piper 

Distribuie articolul: