Astăzi a avut loc prima repetiţie a Alionei Moon pe scena de la Malmö, Suedia. Reprezentanta țării noastre a interpretat piesa „O mie”, cu care va evolua în cadrul concursului Eurovision Song Contest 2013, transmite UNIMEDIA. După ce au fost soluționate câteva probleme tehnice minore, reprezentanta Republicii Moldova a avut o prestație solidă, scrie escdaily.com.

Melodia de pian deschide numărul, în timp ce Aliona Moon se află în centrul scenei cu trei siluete dansând în jurul ei. Arta scenică este bună, atâta timp cât luminile pe rochia ei se potrivesc atmosferei generale, iar interpreta se înalță pe o platformă. Cu șanse reale de calificare, Republica Moldova are un scenariu pus la punct, care poate fi executat bine în cadrul unui show.

Reamintim că Aliona Moon va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2013, care se va desfășura la Malmö, Suedia. Deși a câștigat preselecția națională cu piesa „A Million” în varianta sa engleză, Aliona a hotărât să iasă pe scena Eurovision cu varianta în română a piesei – „O mie”.

Distribuie articolul: