“Vrei să te vadă întreaga Europă? Te invităm să fii actor în spotul promoţional al Alionei Moon pentru Eurovision!” Acesta este îndemnul echipei celei care ne va reprezenta țara la Malmö, Suedia, la Eurovision Song Contest 2013.

Ești așteptat astăzi, joi, 28 martie la ora 19:00 la Arcul de Triumf, pentru a demara primul episod din cadrul campaniei internaţionale “A thousand lights to the Moon” – “O mie de lumini către Lună”. Organizatorii au promis 200 de lampioane gratuite pentru primii 200 de participanți. Cei care vor întârzia vor putea procura lampioane chiar la fața locului la prețul de 25 lei de la partenerii evenimentului.

Pasha Parfeni, producătorul Alionei Moon, a declarat că lampioanele vor fi de 3 culori: albastru, galben și roșu și a îndemnat în acest sens ca toată lumea să vină cu orice simboluri naționale (drapele, steguleţe, elemente ale costumului naţional, etc.). Se va filma spotul de promovare al țării la Eurovision, filmuleț care este pus pe post înainte de evoluarea reprezentantului țării în concurs. Evenimentul se va desfaşura cu suportul Biroului pentru Relaţii cu Diaspora din cadrul Guvernului Republicii Moldova. Echipa Alionei va merge după acest eveniment într-un turneu de promovare prin Europa, iar în țările în care nu va ajunge, moldovenii din diasporă vor fi rugați să filmeze momente în care aruncă spre cer lampioane.

Aliona Moon ne va reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2013, care se va desfășura în acest an la Malmö, Suedia. Deși a câștigat preselecția națională cu piesa “A Million” în varianta sa engleză, Aliona a declarat recent că la Malmö va ieși pe scenă cu varianta în română a piesei – “O mie”.

Distribuie articolul: